A bicycle is a cheap mode of transport. A car is faster than a bicycle. For long distances people usually choose a plane.
A train is another mode of transport. What is the destination of this train? This is a very long journey.
He travels the world without flying. He wants to reach every country in the world. Imagine spending seven years on the road.
Walking is not the quickest way to travel. Many cities are pedestrian-friendly. Cycling is an eco-friendly way of travelling.
Biking is suitable for most ages. Most travelers rely on vehicles. Renting a car is one of the most comfortable ways to travel.
Flying is by far the most practical way to travel. The service can be downright amazing. Planes are extremely safe.
Travelling by bus is cost-effective. There are nice buses out there. Overnight sleeper buses can be brutal.
Trains are the next fastest way to travel.
Voor lange afstanden kiezen mensen meestal voor een vliegtuig. Een auto is sneller dan een fiets. Een fiets is een goedkoop transportmiddel.
Dit is een hele lange reis. Wat is de bestemming van deze trein? Een trein is een ander transportmiddel.
Stel je voor dat je zeven jaar lang op weg bent. Hij wil elk land in de wereld bereiken. Hij reist de wereld rond zonder te vliegen.
Fietsen is een milieuvriendelijke manier van reizen. Veel steden zijn voetgangersvriendelijk. Wandelen is niet de snelste manier om te reizen.
Een auto huren is een van de meest comfortabele manieren van reizen. De meeste reizigers vertrouwen op voertuigen. Fietsen is geschikt voor de meeste leeftijden.
Vliegtuigen zijn extreem veilig. De service kan simpelweg fantastisch zijn. Vliegen is verreweg de meest praktische manier van reizen.
Slaapbussen kunnen verschrikkelijk zijn. Er bestaan fijne bussen. Reizen met de bus is rendabel.
Treinen zijn de op een na snelste manier om te reizen.