Today we are talking about home swapping. This means exchanging your house with somebody else. What is the most popular destination for home swaps?
It's an opportunity to live someone else's life. Sometimes it involves a free vehicle. All you pay for is your travel.
A penthouse is an appartment on top of a building. We live in a cottage in the country. They live in a fashionable area.
I would like to live on a houseboat. We exchange our home for an agreed period. You register on a home exchange website.
You might have to pay a fee. You have to give a description of your house. You also have to take pictures.
You can meet local people. Somebody is looking after your plants. But of course, there are risks.
You are allowing a stranger to live in your home. You can find likeminded people on the webiste. Couchsurfing is an economical way to meet new people.
The site offers a number of security checks. You might not have the experience you are expecting.
Wat is de populairste bestemming voor huizenruil? Dit betekent dat je je huis ruilt met iemand anders. Vandaag praten we over huizenruil.
Je hoeft alleen maar te betalen voor de reis. Soms is er een gratis vervoermiddel. Het is een gelegenheid om het leven van een ander te leiden.
Zij wonen in een hippe buurt. We wonen in een huisje op het platteland. Een penthouse is een appartement bovenop een gebouw.
Je meld je aan op een website voor huizenruil. We ruilen ons huis voor een afgesproken periode. Ik zou graag op een woonboot wonen.
Je moet ook foto's nemen. Je moet een beschrijving van je huis geven. Je moet misschien inschrijfgeld betalen.
Maar natuurlijk zijn er risico's. Iemand zorgt voor je planten. Je kan de plaatselijke bevolking ontmoeten.
'Couch surfing' is een zuinige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Op de website kun je gelijkgestemde mensen vinden. Je laat een vreemde in je huis wonen.
Je hebt misschien niet de ervaring die je verwacht. De website biedt een aantal veiligheidscontroles.