Hoe vermorzel je die woordjes?

Ik zie de woordjes als tegenstanders. Meestal komen ze met kleine groepjes een beetje aansukkelen maar soms komt er opeens een grote groep op je af. Er is maar één goede oplossing. De kleine of grote groep meteen genadeloos in de pan hakken. Laat er geen enkele twijfel over zijn en kijk triomfantelijk hoe ze afdruipen en wegblijven. Laat ze niet langzaam hergroeperen maar sla ze altijd direct en vol overtuiging uit het veld!

Oei! Er komt een grote groep op me af

Geen paniek! Uiteindelijk slaan we ons er doorheen! Leer alle woordjes in Wozzol. Laat er geen één achter. Kom vervolgens een uur later terug. Er zijn weer wat woordjes teruggekomen en maak deze woordjes af. Herhaal dit twee uur later. Zo sla je de woordjes op in je langetermijngeheugen en ken je ze voor altijd.

Maak je niet druk als een woordje lastig doet. Zo zijn ze. Sla ze elke keer neer en uiteindelijk blijven ze weg.

Ik wordt steeds door een klein groepje aangevallen

Dat is niet erg! Een klein groepje is een kleine moeite. Maak ze wel elke dag weer af. Geef ze niet de kans om te groeperen!

In Wozzol verdedig jij de vesting van jouw kennis. Elk woordje die je niet kent valt deze kennis aan. Door het woordje te overhoren versla jij het woordje en onthoud je hem.