Rondleiding

Een algemene rondleiding van de Wozzol app vind je hier.

Start met Wozzol

Starten met een nieuwe app kan soms lastig zijn, met Wozzol is het super eenvoudig!

• Klik op 'Start' op wozzol.nl of download de app in de store
  • Geef aan wat jouw taal is, ofwel vanuit welke taal wil je gaan leren
  • Geef aan welke taal je wilt gaan leren

Hier kom je op het dashboard van de Wozzol app.

• Maak of selecteer een nieuwe woordenlijst
  • Begin gelijk met leren

Mocht je meer functies van de app willen gebruiken of je woordenlijsten ook op een ander apparaat overhoren?

• Meld je aan door te klikken op 'login' of 'Login / aanmelden'
  • Klik op 'aanmelden' om een nieuw account voor jezelf aan te maken

Instellingen

Je kan bepaalde voorkeuren van de app en het overhoren instellen zoals jij dat wilt.

• Klik op 'instellingen'
  • Klik op 'aanpassen' om je naam te veranderen
  • Scrol naar beneden om verschillende voorkeuren aan te geven

Pimp je Wozzol

Laat je Wozzol er uitzien hoe jij wilt! Hoe meer kennispunten je hebt hoe meer opties je hebt om te pimpen.

• Klik op de Wozzol links boven het menu
  • Selecteer welke features je wilt voor je eigen Wozzol
  • Pas de kleur aan van je Wozzol met behulp van het bolletje op de balk (alleen premium gebruikers)

Overhoring printen

Wil je op papier jezelf overhoren? Print je woordenlijsten gemakkelijk met Wozzol.

• Ga naar de desbetreffende woordenlijst en klik op 'Oldskool leren'
  • Klik op je opties in de browser en klik op 'afdrukken'
  • Klik op het nummer achter de naam van je woordenlijst om het aantal woordjes per pagina aan te passen

Flashcards printen

Met Wozzol kan je ook eenvoudig flashcards printen. Dit is verschillend via de computer en mobiel/tablet.

Computer:

• Ga naar de desbetreffende woordenlijst
  • Klik op de stipjes rechtsboven en klik op 'Printen als flashcards'
  • Print het gedownloade document dubbelzijdig af

Mobiel / Tablet:

• Ga naar de desbetreffende woordenlijst
  • Klik op de stipjes rechtsboven en klik op 'Delen'
  • Klik op 'download de lijst als flitskaarten' op de nieuw geopende pagina
  • Print dit document dubbelzijdig uit

Mocht je specifiekere informatie willen, klik dan op de pagina's hieronder.