HelpInstructiefilmpjes › Instructiefilmpjes coaching

Instructiefilmpjes coaching

Wozzol wil graag niet alleen jou de woordjes overhoren maar wil ook jou helpen met het woordjes leren. Zo wil hij jou coachen om zo efficiënt mogelijk de woordjes te leren. Daarnaast maakt Wozzol het mogelijk om makkelijk te worden gecoached door je leraar of ouder. Hier vind je hier instructiefilmpjes over.

Video afspelen werkt niet op deze browser.

Doelen zetten

Wozzol kan je extra helpen met het woordjes leren voor een bepaalde toets of een vakantie, stel een doel in.

• Klik op 'Doelen' in het linkermenu
  • Klik op 'nieuw doel aanmaken'
  • Geef het doel een naam en stel de datum in waarvoor de woordjes wil weten
  • Geef aan welke woordenlijsten je dan wilt kennen
  • Klik op 'opslaan'

Video afspelen werkt niet op deze browser.

Vorderingen

Met de Wozzol app kan je makkelijk je vorderingen zien. Klik op 'Vorderingen' in het menu aan de linkerkant. Hier kan je een grafiek en kalender zien met jouw resultaten. Ook vind je hier jouw statistieken. Klik op 'export' rechtsboven om de vorderingen als plaatje op te slaan om te delen met anderen of in een voortgangsrapport te plakken.

Video afspelen werkt niet op deze browser.

Voortgangsrapportage

Wil je op de hoogte worden gehouden van jouw vorderingen? Dan kan je je aanmelden voor de maandelijkse voortgangrapportage e-mail. Ga naar instellingen en vink aan dat je de voortgangrapportage e-mail wilt ontvangen. Elke eerste dag van de maand zal je deze e-mail ontvangen. Hierin staat hoe je afgelopen maand geleerd hebt. Daarnaast staan er tips in over hoe je beter kunt leren. Tot slot, wordt het nieuws van de Wozzol app gedeeld, bijvoorbeeld nieuwe functies waardoor jij leuker en gemakkelijker kunt leren.

Video afspelen werkt niet op deze browser.

Volgen en gevolgd worden

Met de Wozzol app kan je mensen volgen of gevolgd worden, dit is erg handig voor leraren bijvoorbeeld.

De leerling moet de leraar toevoegen. Ga naar instellingen en klik op 'Volgers'. Hier kunnen de leerlingen, met behulp van de gebruikersnaam of e-mail, een leraar toevoegen. De leraar krijgt automatisch alle leerlingen in zijn/haar overzicht te zien.