Het woordjes leren op de middelbare school was voor mij een ramp. Stampen, stampen, afzien en nog slechte resultaten behalen. Tien jaar later kwam ik erachter dat deze ramp niet nodig was. Onderzoek naar hoe je gemakkelijk kunt leren is al zo oud als de mensheid. Woordjes leren kan veel makkelijker als je het op de juiste manier doet. Met het juiste programma is dit een eitje.

Om een eind te maken aan al het inefficiënte leren heb ik besloten om deze app te maken, met het doel om het woordjes leren voor iedereen zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken. Woordjes leren zonder goede ondersteuning is vaak te gemakkelijk met bekende woordjes en te moeilijk met nieuwe woordjes. Met deze app worden de woordjes weer overhoord vlak voordat je ze bent vergeten. Zo is het leren niet te moeilijk of te makkelijk, maar wordt het juist uitdagend en nog leuk ook!

Wozzol heeft een gratis en een betaalde variant. De gratis versie bevat alles wat nodig is om onbeperkt woordjes te leren. Met de betaalde versie heb je 9 (extra: meerkeuze, schrijven en in gedachten, makkelijk schrijven, nieuw toetsenbord, juiste volgorde en magisch schrijven) in plaats van 4 (Opschrijven, leren in gedachten, oldskool en één methode van de betaalde variant die wekelijks verschilt) leermethoden. Daarnaast heb je extra mogelijkheden om je voortgang te bekijken. De betaalde versie kost €15,99 per jaar.

Heb je vragen of opmerkingen:
Paul Snijders
info@wozzol.nl
Pauls innovatiebureau
Privacyverklaring

Zie je iets wat niet klopt of zou je iets anders willen? Mail mij dan, want met jullie feedback wordt Wozzol steeds beter.