Weer naar school

Door 👻 op 28-08-2023

De scholen zijn weer begonnen! De beste manier om het schooljaar te beginnen is natuurlijk met Wozzol premium! Dus bestel in de app de premium versie van Wozzol en leer dit jaar extra makkelijk! Wil je meer weten over premium? Hier kan je exact vinden wat premium kost en wat de voordelen zijn.

Woorden ster geven

Door 👻 op 16-08-2023

Bij het aanpassen van een woordje heb je nu ook de optie om hem een ster te geven. Eerst kon dit alleen tijdens het oldskool leren. Nu kan het ook tijdens het normaal aanpassen van een woordenlijst en tijdens het leren (via woordje aanpassen in het menu rechtsboven).
Alle woorden die je een ster hebt gegeven kan je makkelijk terugvinden in de lijst 'Woorden met ster'. Dit werkt alleen met een premium account.

 

Wozzol voor scholen

Door 👻 op 17-07-2023

Steeds meer scholen tonen interesse om Wozzol met de school te gaan gebruiken. Naast in efficiënt leren wordt Wozzol aangeraden door de AVG-experts binnen scholen door onze goede privacyverklaring.

Hierom hebben we interessant aanbod voor scholen gemaakt! Zo is er de mogelijkheid om Wozzol premium in één keer voor alle leerlingen af te sluiten. Er is ook een budget versie waarbij de leerlingen een iets betere gratis versie krijgen en korting op de premium versie.

Wil je Wozzol voor jouw school gaan gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@wozzol.nl. 

 

Wozzol voor scholen

De beste privacy!

Door 👻 op 14-07-2023

Wozzol neemt je privacy serieus. Daarom willen we zo min mogelijk van je weten. We willen een e-mailadres van je zodat je een vergeten wachtwoord kan opvragen. Daarnaast willen we een roepnaam zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken. Zo is jouw privacy het beste beschermd.

Wat we van jou weten delen we niet met anderen. Daarom maken we ook geen gebruik van externe partijen voor website statistieken of sociale media. Inloggen via Facebook of Google zal gaan verdwijnen. Heb je problemen met inloggen via Facebook of Google? Stuur ons dan een mailtje op info@wozzol.nl.

Om helemaal aan de AVG wetgeving te kunnen voldoen hebben we een aanpassing gedaan dat alle gebruikers die meer dan vier jaar niet actief zijn op Wozzol automatisch worden verwijderd. Let dus op dat je actief blijft als je wil dat je woordenlijsten altijd bewaard blijven! Mocht je voor langere tijd niet actief zijn dan kan je het beste eerst zelf je woordenlijsten downloaden zodat je ze zelf veilig kan opslaan.

Lees meer over privacy bij Wozzol in onze privacyverklaring.