Uitspreken na nieuwe invoer 📣

Door Paul op 27-09-2021

Er is een nieuwe instelling toegevoegd aan Wozzol: "Nieuwe woordjes uitspreken na het invoeren". Als je deze aanzet dan zal Wozzol nieuw ingevoerde woordjes direct na het opslaan uitspreken in de vreemde taal. Op deze manier kan je woordjes die je toevoegd direct al beter leren.

Tip bij het invoeren van een nieuwe lijst: Zet deze optie aan. Voer van een nieuwe lijst alleen het woordje in in de buitenlandse taal. De Nederlandse vertaling zal dan automatisch worden aangevuld (alleen bij een premium account) en het woordje wordt uitgesproken in de buitenlandse taal. Herhaal het nieuwe woordje een paar keer in je hoofd om hem te onthouden. Op deze manier is het invoeren van een nieuwe woordenlijst een nuttige leeractie en ben je er nauwelijks tijd aan kwijt.

De fruitautomaat! 🍒🍒🍒

Door Paul op 09-09-2021

Er is weer een mooie toevoeging gedaan aan Wozzol: de fruitautomaat. Met deze fruitautomaat moet je niet hetzelfde fruit op een rij krijgen maar de juiste combinaties van woordjes! Leuk en leerzaam is het idee. Je kan de fruitautomaat spelen nadat je na een leersessie minstens 90% van de antwoorden goed had.

 

Wozzol fruitautomaat

Automatisch vertalingen invullen

Door Paul op 30-08-2021

Een nieuwe woordenlijst aanmaken kan nu twee keer zo snel! Je hoeft nog maar één taal in te vullen! De andere taal wordt automatisch aangevuld! Het werkt heel makkelijk:

  • Maak een nieuwe lijst aan
  • Vul één woordje in
  • Druk op opslaan (of gebruik enter)

Wozzol zal nu zelf de vertaling opzoeken en het woordje opslaan. Dit werkt alleen in combinatie met een premium account.
Controleer wel altijd of de vertaling de juiste is.

 

Vertalingen automatisch invullen

Nieuwe manieren om Wozzol te pimpen

Door Paul op 17-08-2021

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen! Om het schooljaar goed te beginnen hebben we weer wat nieuws. Zo heb je nu nieuwe opties om de Wozzol te pimpen! Als je Frans leert kan je bijvoorbeeld Parijs als achtergrond instellen en de Wozzol een stokbrood geven. Zo blijf je toch nog een heel klein beetje op vakantie.
Het leuke is dat vanaf nu elke maand de pimp accessoires kunnen veranderen. Zo kan je de ene maand Wozzol zijn tong laten uitsteken en kan je de andere maand Wozzol op zijn lip laten bijten.

 

Wozzol nieuws