Nieuwe versie Wozzol teksten leren

Door Paul op 22-07-2021

Er is een nieuwe versie van Wozzol teksten leren, het kleine broertje van Wozzol woordjes leren. In deze nieuwe versie is de lay-out een stuk mooier geworden en heeft Wozzol teksten leren een nieuw logo gekregen. Verder zijn er verschillende kleine verbeteringen doorgevoerd.

Met Wozzol teksten leren leer je je favoriete gedicht, raadsel, mop of toneelscript uit je hoofd. Op deze manier kan je efficiënt teksten leren zonder ze weer te vergeten.

Lees hier meer over Wozzol teksten leren of probeer het gelijk uit!

Download Wozzol teksten leren in Google Play Download Wozzol teksten leren in de app store

Wozzol nieuws

Leerpeer – bijles voor en door leerlingen

Door Paul op 18-06-2021

Hoe wordt een moeilijk en lastig vak weer een leuk vak? Dat kan door bijles te nemen. Maar dan wil je wel een bijles docent die een beetje leuk is. En je wilt direct na school een uurtje afspreken zodat je daarna nog andere dingen kan doen. Als de bijles docent per uur daar meer voor krijgt dan jouw zakgeld voor de hele maand is dat wel erg jammer. Kan een ouderejaars leerling die goed is in het vak je bijles geven? Ja, dat kan! En hoe vind je die andere leerling? Dat doe je met Leerpeer.

Voor volgend schooljaar is er van de makers van Wozzol iets nieuws voor de middelbare scholen: Leerpeer! Hiermee kan je bijles voor en door leerlingen organiseren. Met dit platform kunnen leerlingen elkaar vinden om bijles aan elkaar te geven. Zo heb je leuke en betaalbare bijles voor de één en een mooie bijverdienste voor de ander (waar je ook nog wat van leert). Het is een oplossing met veel voordelen. Vroeger gebeurde dit soms ook, met een lijstje namen van leerlingen die bijles wouden geven. Met de website leerpeer.nl kan dit koppelen veel makkelijker en deze oplossing is ook toekomstbestendig want hij voldoet aan de AVG richtlijnen. Dus nodigen we hierbij alle middelbare scholen uit om mee te doen! Ga naar leerpeer.nl voor meer informatie of stuur een berichtje naar info@leerpeer.nl.

Leerpeer: bijles voor en door leerlingen

Wozzol helden

Door Paul op 28-05-2021

Regelmatig krijg ik een vraag van een Wozzolaar over het leren. Dan kijk ik hoe hij of zij bezig is. Vaak ben ik onder de indruk hoe ontzettend veel sommige mensen Wozzol gebruiken. Honderden woordjes per dag en duizenden woordjes per maand worden er overhoord. Om snel inzicht te krijgen in hoe iemand aan het leren is heb ik een extra pagina gemaakt met de gegevens daarvoor. Bekijk de pagina 'Hoe gaat ie' om zelf je gegevens te bekijken. Heb je vragen over het leren? Stuur mij dan een berichtje via de feedback knop in de app.

Nieuwe vakken

Door Paul op 27-04-2021

Het invoeren van woordjes of termen kan heel tijdrovend zijn, maar gelukkig niet altijd! Er zijn verschillende standaard lijsten beschikbaar voor het oefenen van bepaalde vakken! Zo zijn er lijsten voor jullie te gebruiken met scheikundige stoffen, wiskundige formules of bijvoorbeeld topografie. Je hoeft dus niet meer altijd handmatig woordjes of termen in te voeren, maar je kan met deze lijsten gelijk beginnen met leren!

Check alle nieuwe lijsten op www.wozzol.nl/woordenlijsten.
Veel plezier en succes met leren!