Nieuwe vakken

Door Paul op 27-04-2021

Het invoeren van woordjes of termen kan heel tijdrovend zijn, maar gelukkig niet altijd! Er zijn verschillende standaard lijsten beschikbaar voor het oefenen van bepaalde vakken! Zo zijn er lijsten voor jullie te gebruiken met scheikundige stoffen, wiskundige formules of bijvoorbeeld topografie. Je hoeft dus niet meer altijd handmatig woordjes of termen in te voeren, maar je kan met deze lijsten gelijk beginnen met leren!

Check alle nieuwe lijsten op www.wozzol.nl/woordenlijsten.
Veel plezier en succes met leren!

Nieuwe woordenlijsten

Door Paul op 30-03-2021

De basiswoordenlijsten vanuit Wozzol waarmee jij gemakkelijk kan leren zonder andere leermethoden, zijn vernieuwd! Er zijn nieuwe lijsten gemaakt én nieuwe talen toegevoegd. Nu is het nog gemakkelijker om even wat woordjes te leren. Wozzol gebruiken in combinatie met een lesmethode blijft de voorkeur houden maar zo kan je bijvoorbeeld op vakantie gemakkelijk de menukaart lezen! Check bijvoorbeeld deze lijst voor je vakantie in Spanje. Of deze lijst als je uit eten gaat in Italië.

Naast de vernieuwde lijsten met verschillende thema’s zijn er ook lijsten toegevoegd voor het leren van cijfers, kleuren of dagen van de week. Ook kan je veel voorkomende woordjes of werkwoorden leren in verschillende talen. Nog handiger zijn de lijsten met standaard zinnetjes in allerlei talen zoals het Spaans of Frans.

Tot slot zijn er ook woordenlijsten gemaakt voor het leren van andere talen zoals het Noors, Zweeds en Deens. Nu kan je met behulp van Wozzol jezelf in bijna heel Europa verstaanbaar maken!

Check hier alle standaard woordenlijsten op Wozzol .
Veel plezier en succes met leren!

Waarom een overhoorprogramma gebruiken?

Door Paul op 17-03-2021

We hebben voor het eerst een gastblogger op Wozzol. Alan Tseng van de website Tipsvoorschool.nl heeft een artikel geschreven: 10 redenen om een overhoorprogramma te gebruiken. Wat ik mooi vind van zijn website is dat het tips zijn van een scholier voor andere scholieren. Dus niet van een goedbedoelende volwassene zoals ik.

Toetsenbord

Door Paul op 19-02-2021

Als ik lekker achter mijn computer met Wozzol zit te werken gebruik ik het liefst alleen mijn toetsenbord. Dat kan niet altijd maar wel vaak. Om er achter te komen hoe het werkt kan je op je toetsenbord rammen en kijken wat er gebeurt. Probeer de pijltjes, de spatiebalk, de enter, de tab of de escape.

Wil je iets betere instructie? Kijk dan naar dit filmpje over Wozzol gebruiken met het toetsenbord.