Wozzol nieuws

Artikel over Wozzol in Vives magazine

Door Paul Snijders op 18-04-2018

In maart 2018 stond Wozzol met een leuk artikel het Vives magazine. Lees het artikel hier online.

Zou het niet mooi zijn als je woordjes gewoon onthield in plaats van vergat? Wie kent het niet? Je leert je Franse, Engelse of Duitse woordjes voor een overhoring. Misschien ken je ze nog net voor de overhoring maar daarna ben je ze gewoon weer vergeten. Kan dat niet anders? Ja dat kan. Lees meer...

Artikel over Wozzol in Vives magazine

App voor Wozzol teksten leren

Door Paul Snijders op 13-04-2018

De Android en Apple app voor Wozzol teksten leren is uit! Download ze in de Play Store of de App Store . Met deze app leer je teksten zoals gedichten, raadsels of moppen makkelijk uit je hoofd. Het is gericht op het specifiek uit je hoofd leren van een tekst. Daardoor is het bijvoorbeeld ook erg handig om voor een toneelstuk je eigen tekst te leren. Daarnaast kan je de app op verschillende alternatieve manieren ook gebruiken. Zo kan rijtjes heel makkelijk leren. Bijvoorbeeld de maanden van het jaar of de dagen van de week in een vreemde taal. Met wat creativiteit kan je ook makkelijk uittreksels in Wozzol teksten leren zetten en deze leren. Daarbij kan je met een sterretje * voor de regels aangeven welke niet overhoord hoeven te worden.

Nieuw: Wozzol nieuws

Door Paul Snijders op 11-04-2018

Regelmatig worden er aanpassingen gedaan aan Wozzol. In dit overzicht wordt bijgehouden wat er allemaal nieuw is. Een klein gedeelte hiervan komt ook op facebook.