Wozzol nieuws

Plaatjes leren

Door Paul Snijders op 12-06-2018

Je kan nu ook plaatjes leren met Wozzol! Net zoals je woordjes kan invoeren kan je nu ook plaatjes invoeren. Zo kan je bijvoorbeeld dieren, bloemen, planten, kruiden, auto's, mensen of wat dan ook leren. Als je er maar een plaatje of foto van hebt. Lees hier meer over hoe het werkt. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als premium gebruiker.

Privacy

Door Paul Snijders op 23-05-2018

Privacy is belangrijk. Daarom hoeven we niet meer van je te weten dan een gebruikersnaam en e-mail. Cookies gebruiken we alleen voor de technische werking van de website. Om jouw privacy te verbeteren hebben we Google Analytics op de website uitgeschakeld.

Je kan ook inloggen op Wozzol via Google of Facebook. Dan geef je echter wat privacy op wat niet nodig is. Heb je een login via Google en Facebook en wil je voortaan via een wachtwoord inloggen? Dat kan je aanpassen op deze pagina.

Lees meer over privacy in onze privacyverklaring.

Magisch schrijven

Door Paul Snijders op 16-05-2018

Er is een nieuwe manier van leren! Namelijk Magisch schrijven. Met deze leermethode kan je de woordjes gewoon intypen. Accenten, leestekens en spaties worden er automatisch bijgevoegd. Als je het juiste antwoord hebt staan hoef je niet meer op enter te drukken maar ga je automatisch door.
Deze methode heeft als voordeel dat het invoeren wat makkelijker is dan bij normaal opschrijven en je wat sneller kan werken.

Op de tablet en smartphone heb je bij deze methode een apart toetsenbord. Hier zijn de accenten wel belangrijk maar kan je deze extra eenvoudig uitkiezen.

Deze leermethode is vanaf nu altijd beschikbaar voor alle premium gebruikers. Voor alle gratis gebruikers is deze methode om de 4 weken een week beschikbaar als derde leermethode. De eerste keer zal dat zijn in week 23. Dat is 4 t/m 10 juni.

Nieuwe website voor aanmaken en delen van woordenlijsten

Door Paul Snijders op 09-05-2018

Er is een nieuwe website voor aanmaken en delen van woordenlijsten: veelwoordjes.nl! Het mooie van deze website is is dat nadat een woordenlijst is gemaakt dat anderen verbeteringen door kunnen sturen. Zo worden de woordenlijsten steeds beter en verdwijnen de fouten langzaam uit de lijsten.

De woordenlijsten ingevoerd in veelwoordjes.nl kan je makkelijk kopiëren en plakken en vervolgens laten overhoren in Wozzol. Ook is er een zeer eenvoudig eigen overhoor systeem om even snel te leren.