Wozzol nieuws

Nachtmodus!

Door Paul Snijders op 12-01-2019

Er is een nieuwe release van de Apple en Android app! Deze heeft één extra leuke toevoeging: de nachtmodus. Als je nu met de app midden in de nacht woordjes zit te leren krijg je Wozzol in de nachtmodus. Zo kan je fijner woordjes leren. Als je een premium account hebt kan je zelf instellen hoe vaak je deze nachtmodus wilt krijgen. De nachtmodus is niet beschikbaar in de webapplicatie.

Op veler verzoek is er bij de instellingen een nieuwe optie bijgekomen: "Laat nieuwe woordjes eerst een keer zien om te leren". Met deze optie aan zie je nieuw toegevoegde woordjes eerst één keer voorbij komen om te leren.

Wozzol is nu ook helemaal beschikbaar in het Engels. Kijk voor de Engelse versie op wozzol.com. Je kan de taal in je account instellen op dezelfde pagina als dat je de taal om te leren kunt selecteren.

Wozzol in nachtmodus

Gelukkig nieuwjaar!

Door Paul Snijders op 29-12-2018

Happy New Year - Frohes Neues Jahr - Bonne Année - Feliz Año Nuevo

Wozzol wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar! Met het beste voornemen om elke dag 0,4% van je tijd woordjes te leren en om daarnaast natuurlijk allemaal andere leuke dingen te doen!

Plaatjes leren

Door Paul Snijders op 12-06-2018

Je kan nu ook plaatjes leren met Wozzol! Net zoals je woordjes kan invoeren kan je nu ook plaatjes invoeren. Zo kan je bijvoorbeeld dieren, bloemen, planten, kruiden, auto's, mensen of wat dan ook leren. Als je er maar een plaatje of foto van hebt. Lees hier meer over hoe het werkt. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als premium gebruiker.

Privacy

Door Paul Snijders op 23-05-2018

Privacy is belangrijk. Daarom hoeven we niet meer van je te weten dan een gebruikersnaam en e-mail. Cookies gebruiken we alleen voor de technische werking van de website. Om jouw privacy te verbeteren hebben we Google Analytics op de website uitgeschakeld.

Je kan ook inloggen op Wozzol via Google of Facebook. Dan geef je echter wat privacy op wat niet nodig is. Heb je een login via Google en Facebook en wil je voortaan via een wachtwoord inloggen? Dat kan je aanpassen op deze pagina.

Lees meer over privacy in onze privacyverklaring.