Wozzol reeks

Door Paul op 28-11-2022

Een nieuwe taal leren is veel werk. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je doorzet. Maanden of jarenlang leren. Om je te helpen om de motivatie hoog te houden introduceren we de Wozzol reeks! Voor elke dag dat je achter elkaar leert wordt je reeks één langer. Leer je een dag niet dan verlies je je reeks en moet je opnieuw beginnen.
Maar één dagje pauze is natuurlijk niet erg! Daarom verdien je met elke vijf reeks dagen een reeks behouder: 🔥. Leer je een dagje niet dan kost dat je een reeks behouder maar hou je wel je reeks!

 

Wozzol reeks

Reacties op Wozzol

Door Paul op 19-09-2022

Via de feedback knop krijgen we veel berichtjes en ook veel leuke complimenten. Deze gaan we hier (anoniem) verzamelen als reactie op dit nieuwsbericht! Je kan ook direct hier zelf een reactie achterlaten.
Bekijk voor onafhankelijke reviews de reviews in de Play Store, App Store of op Trustpilot.

Vrienden uitnodigen

Door Paul op 22-08-2022

Nodig nu je vrienden uit om ook Wozzol te gebruiken! Op de instellingen pagina kan je klikken op "Vrienden uitnodigen 📣". Daar krijg je een link die je kan delen met je vrienden. Als iemand zich vervolgens aanmeldt krijgen jullie allebei één maand gratis premium zodra diegene de grens van 1000 kennispunten doorbreekt! De ander krijgt ook direct bij de start één maand gratis premium om uit te proberen. Deze premium accounts stoppen weer automatisch na een maand. Daarna kan je doorleren met de gratis versie van Wozzol.

 

Wozzol nieuws - vrienden uitnodigen

Leermethode automatisch

Door Paul op 14-01-2022

Er is een nieuwe leermethode: automatisch. Dit is geen eigen leermethode maar per woordje kiest Wozzol wat de beste leermethode voor jou voor dit woordjes is. Zo zal Wozzol bij een woordje die je moet herkennen (je krijgt het woordje in de vreemde taal en je moet zeggen wat het in het Nederlands is) kiezen voor een methode waarbij je snel kan werken en het woordje niet exact hoeft te spellen. Bijvoorbeeld leren in gedachten of meerkeuze.
Bij het produceren van een woordje (van Nederlands naar de vreemde taal) zal Wozzol bij een (relatief) nieuw woordje kiezen voor een methode waar je het woordje helemaal moet spellen zoals leermethode opschrijven. Zo leer je om het woordje exact goed te kennen. Ken je het woordje al iets langer dan zal Wozzol kiezen voor een methode als automatisch schrijven. Als je het woordje al heel lang kent kiest Wozzol een makkelijke methode zoals leren in gedachten of meerkeuze.
Leer je een complete zin? Dan zal Wozzol ook vaker kiezen voor een eenvoudige methode zoals leren in gedachten. Hierdoor hoef je niet steeds weer een hele lange zin op te schrijven.
Bij de gratis versie van Wozzol zal je altijd een leermethode krijgen die je ook gratis kan gebruiken. Bij de premium versie kan Wozzol kiezen uit alle leermethoden.

De eerste reacties op de nieuwe methode zijn erg positief! Je hoeft niet meer zelf een keuze te maken voor een leermethode maar je kan hem altijd op automatisch laten staan. Met deze nieuwe methode leer je sneller en beter!

Tot slot nog een extra tip voor tijdens het leren. Wat doe je als je een woordje wel helemaal goed wist maar had je per ongeluk toch een fout gemaakt? Kies dan voor de optie "Ik had het wel goed" in het menu rechtsboven. Zo weet Wozzol dat je het woordje wel wist en hij niet extra vaak hoeft terug te komen.

Succes met leren!