Gelukkig 2023!

Door Paul op 31-12-2022

🎇 Gelukkig nieuwjaar! 💥 Happy New Year! 🎇 Bonne Année! 💥 Frohes neues Jahr! 🎇 ¡Feliz año nuevo! 💥 Felice anno nuovo! 🎇 Feliz Ano Novo! 💥 Beatus annum novum! 🎇 Selamat Tahun Baru! 💥
 

Wozzol wenst iedereen een gelukkig en gezond 2023. Hierbij dagen we alle Wozzol gebruikers uit om heel 2023 de Wozzol reeks vol te houden! Met terugwerkende hebben we berekend dat in 2022 maar liefst 15 mensen het hele jaar de reeks hebben volgehouden! Ik schat 100 in 2023! 🚀

 

🔥 Gelukkig 2023 🔥

Leren vanuit woordenlijsten en doelen

Door Paul op 29-12-2022

Er is een nieuwe functie om makkelijker te leren vanuit woordenlijsten en via doelen. Na het toevoegen van een nieuwe woordenlijst wil je deze meestal even goed leren. Daarvoor zijn er nu knoppen om dat direct te doen. Ook zie je een lijst met de resultaten van je leeracties voor deze woordenlijst. De doelen werken op dezelfde manier. We zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden!

 

Screenshot van een doel in Wozzol

Wozzol reeks

Door Paul op 28-11-2022

Een nieuwe taal leren is veel werk. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat je doorzet. Maanden- of jarenlang leren. Om je te helpen om de motivatie hoog te houden introduceren we de Wozzol reeks! Voor elke dag dat je achter elkaar leert wordt je reeks één langer. Leer je een dag niet dan verlies je je reeks en moet je opnieuw beginnen.
Maar één dagje pauze is natuurlijk niet erg! Daarom verdien je met elke vijf reeks dagen een reeks behouder: 🔥. Leer je een dagje niet dan kost dat je een reeks behouder maar hou je wel je reeks!

 

Wozzol reeks

Reacties op Wozzol

Door Paul op 19-09-2022

Via de feedback knop krijgen we veel berichtjes en ook veel leuke complimenten. Deze gaan we hier (anoniem) verzamelen als reactie op dit nieuwsbericht! Je kan ook direct hier zelf een reactie achterlaten.
Bekijk voor onafhankelijke reviews de reviews in de Play Store, App Store of op Trustpilot.