Leermethode automatisch

Door 👻 op 14-01-2022

Er is een nieuwe leermethode: automatisch. Dit is geen eigen leermethode maar per woordje kiest Wozzol wat de beste leermethode voor jou voor dit woordjes is. Zo zal Wozzol bij een woordje die je moet herkennen (je krijgt het woordje in de vreemde taal en je moet zeggen wat het in het Nederlands is) kiezen voor een methode waarbij je snel kan werken en het woordje niet exact hoeft te spellen. Bijvoorbeeld leren in gedachten of meerkeuze.
Bij het produceren van een woordje (van Nederlands naar de vreemde taal) zal Wozzol bij een (relatief) nieuw woordje kiezen voor een methode waar je het woordje helemaal moet spellen zoals leermethode opschrijven. Zo leer je om het woordje exact goed te kennen. Ken je het woordje al iets langer dan zal Wozzol kiezen voor een methode als automatisch schrijven. Als je het woordje al heel lang kent kiest Wozzol een makkelijke methode zoals leren in gedachten of meerkeuze.
Leer je een complete zin? Dan zal Wozzol ook vaker kiezen voor een eenvoudige methode zoals leren in gedachten. Hierdoor hoef je niet steeds weer een hele lange zin op te schrijven.
Bij de gratis versie van Wozzol zal je altijd een leermethode krijgen die je ook gratis kan gebruiken. Bij de premium versie kan Wozzol kiezen uit alle leermethoden.

De eerste reacties op de nieuwe methode zijn erg positief! Je hoeft niet meer zelf een keuze te maken voor een leermethode maar je kan hem altijd op automatisch laten staan. Met deze nieuwe methode leer je sneller en beter!

Tot slot nog een extra tip voor tijdens het leren. Wat doe je als je een woordje wel helemaal goed wist maar had je per ongeluk toch een fout gemaakt? Kies dan voor de optie "Ik had het wel goed" in het menu rechtsboven. Zo weet Wozzol dat je het woordje wel wist en hij niet extra vaak hoeft terug te komen.

Succes met leren!

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen.

Door JASU op 18-01-2023

Nice
Danku, super handig het laat mij niet de ene maar ook niet de andere leermethode gebruiken!!!
Echt super leuk!!!

Door Veera op 15-11-2022

Bedankt! Het is heel erg fijn dat je zo niet meer zelf hoeft te kiezen voor snel leren met leren in gedachten of goed leren met opschrijven!