Resultaten per woord

Door 👻 op 30-03-2023

Vanaf nu kan je met Wozzol premium van elk woord exact zien hoe vaak je hem hebt geleerd. Bij de pagina 'Oldskool leren' staat er een nieuw knop van een staafdiagram. Als je hierop drukt komt er onder elk woordje een balkje met blauwe ruitjes, rode vierkantjes en groene rondjes. Elk blauw ruitje staat voor één keer het woordje geoefend. Elk rood vierkantje en groen rondje voor één keer het woordje overhoord. Hierbij is hij groen als het het woordje meteen goed had. Had je hem eerst fout dan is hij rood.
Wanneer je op deze balk klikt krijg je een popop met de details van de leeracties. Zo zie je exact wanneer je had geleerd en wat de inschatting was van Wozzol wanneer je het woordje opnieuw zou moeten leren.

'Oldskool leren' kan je op verschillende plekken doen. Het kan bij een woordenlijst, bij een doel of bij een speciale woordenlijst zoals 'Moeilijke woorden'. Zo kan je bijvoorbeeld bij een doel beter kijken hoe vaak je de woordjes hebt geleerd en welke woordjes extra aandacht nodig hebben.
Tip: maak voor de moeilijke woordjes een ezelsbruggetje aan.

 

Inzicht in resultaten per woord

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen.